Mirëserdhet ne faqen e KLINIKES ALBRUS

Orari : Nga e Hena ne te Shtune - 08:00 me 21:00
  Cel : +355 (0) 69 61 13 885

Video

Perdorimi i energjise plazma ne oftalmologji.

Distrofia e retines e moshes – AMD (Degjenerimi senil i makules).

Glaukoma dhe keratokonusi.

Plastike duke perdorur energjine plazma.

Heqja e IOL te dislokuar dhe zevendesimi i saj me Iris Clow IOL Artisan te fiksuar pas irisit.

Fromimi i pupules ne nje sy artifakik me ane te Fugo Plasma Blade.

Fakoemulsifikimi i kataraktes se forte me parametra te ulta vakumi (120).

Video per lentet e kontaktit te forta marre nga AAO ( ne gjuhen angleze).

ANATOMIA E SYRIT -Trupi qelqor- Nga Jan G F Worst.