Mirëserdhet ne faqen e KLINIKES ALBRUS

Orari : Nga e Hena ne te Shtune - 08:00 me 21:00
  Cel : +355 (0) 69 61 13 885

Optika

Zgjedhja e lenteve dhe e skeletit te syzeve eshte nje zgjedhje personale.

Nje varietet mundesish ju ofrohen nga klinika jone qe i pershtaten jo vetem nevojes mjeksore, por gjithashtu dhe preferences suaj te modes.

Klinika ALBRUS e ben zgjedhjen tuaj me te lehte.

Klinika jone eshte partner me rrjetin e OTTICABRUNA.