Mirëserdhet ne faqen e KLINIKES ALBRUS

Orari : Nga e Hena ne te Shtune - 08:00 me 21:00
  Cel : +355 (0) 69 61 13 885

Rezervo Tani!
Loading...

Kujdesu dhe Parandalo nje Semundje

Diagnoze Precize

Diagnoze Precize

Ekzaminimet periodike te syrit jane nje pjese e rendesishme e kujdesit shendetesor. Shume probleme te syrit dhe te shikimit nuk kane shenja apo simptoma dhe si rezultat njerezit jane te pavetedijshem qe problemi ekziston.

Kirurgjia e Syrit

Kirurgjia e Syrit

Klinika jone ofron kirurgjine e kataraktit, glaukomes, palstiken e shume sherbime te tjera

Optika

Optika

Zgjedhja e lenteve dhe e skeletit te syzeve eshte nje zgjedhje personale. Nje varietet mundesish ju ofrohen nga klinika jone qe i pershtaten jo vetem nevojes mjeksore, por gjithashtu dhe preferences suaj te modes. Klinika ALBRUS e ben zgjedhjen tuaj me te lehte. Klinika jone eshte partner me rrjetin e OTTICABRUNA

Stafi i klinikse ALBRUS dhe mjeket me te cilet bashkepunojme

Dr.Edmond Isufaj

Oftalmo-kirurg, Kandidat i Shkencave Mjeksore i Akademise Ruse te Shkencave. Anetar i Shoqates Kataraktale e Refraktere Evropiane.

Read More
Dr. Nikolai Dushin

This text represents a brief introduction of doctor and this text will be displayed on homepage and all the places where multiple doctors are listed.

Read More
Dr. Vinod Kumar

This text represents a brief introduction of doctor and this text will be displayed on homepage and all the places where multiple doctors are listed.

Read More
Dr. Sergey

This text represents a brief introduction of doctor and this text will be displayed on homepage and all the places where multiple doctors are listed.

Read More

Opinioni i pacienteve per Dr. Edmondin

Fjalet tuaja jane ne vleresim dhe motivim per perkushtimin tone ndaj jush.

  • No testimonial found !