NJE SHIKIM ME I MIRE PER NJE JETE ME TE MIRE

 
 
 
 
 

SPITALI RAJONAL VLORE

KLINIKA "MEDIC ALB", VLORE


View Pavioni ORL - OKULISTIKE (per ta zmadhuar)

 

Kontakt:


Per te porositur lentet e kontaktit kontaktoni me internet magazinen ne numrin e telefonit +355692813018 ose e-mailin lentekontakti@gmail.com dhe ne do te sjellim porosine tuaj ne cdo vend ne Tirane brenda dites!!!!!!

Per te porositur protezat: +355696743211

 

 

 

 

SPITALI RAJONAL, VLORE

Pavioni "ORL - OKULISTIKE"

KLINIKA "MEDIC ALB", VLORE

(Te hene, Te merkurre, Te premte)

Oftalmolog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
             

View My Saved Places in a larger map